Ontbijtdiefje

Een rustige zondagochtend. Gezellig aan het ontbijten met een boterkoekske, schoon zonnetje buiten. Op de tuintafel staat er voor de een of andere reden een mandje en onze kat gaat erin zitten. “ZO TOF, DAT MOET IK OP DE FOTO ZETTEN!!”, dacht ik. Vervolgens ben ik toch zeker voor de volle vijf minuten in de weer om haar mooi in dat mandje te laten blijven en een deftige foto te hebben. GELUKT! Zoals je hieronder kan zien. Maar mijn boterkoek? Die was verdwenen. En de dader toont haar opvallend schattige puppy eyes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s