8 redenen waarom een shoot een topidee is!

1. Herinneringen levend houden.

Heb je iets te vieren? Een geboorte, jubileum, verjaardag, zwangerschap, of gewoon een leuk uitje: het zijn allemaal momenten die je wil koesteren. We vertellen onszelf graag dat we die momenten niet gaan vergeten, maar de realiteit laat ons zien dat de helderheid van die herinneringen vervaagt naarmate de tijd vordert. Fotografie is in die zin een krachtig iets. Dus of je nu een verlovingsshoot doet op het strand of een newbornshoot bij je thuis, weet dat dit altijd de juiste keuze is wanneer het aankomt op herinneringen levend houden.


3. It makes you feel good!

Je kan je favoriete outfit aantrekken en je opmaken, wat op zich al een confidence boost kan geven. Maar daarbovenop kan jij gewoon plezier maken tijdens de shoot 💃 en krijg je foto’s die je écht mooi vindt. Het mag volledig om jou gaan, want iedereen verdient het om eens in de spotlight te staan.

5.Een unieke date.

Want een shoot kan ook gezien worden als een activiteit op zich! Een girls-avond met je vriendinnen of een romantisch moment met je partner? Het is me-time voor jullie! Afhankelijk van wat jullie graag willen, kunnen we op verkenning gaan in de natuur, een feestje bouwen, een wandeling in de buurt maken, een styled shoot doen… Ook kan het een reden zijn om nog eens met je familie of vrienden af te spreken. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet bij op de groepsfoto staan?

7. Je bent nooit nog zo jong als nu en de tijd wacht niet.

Wellicht is dit heel confronterend, maar je gaat nooit meer zo jong zijn als dat je op dit eigenste moment bent. “The time is now”. Je bent mooi genoeg. Je bent dun genoeg. Je bent jong genoeg. Je bent oud genoeg. Je bent PRACHTIG zoals je bent en verdient het om jezelf op die manier te zien 💕. Vier wie je nu bent, niet wie je denkt in de toekomst te zullen zijn wanneer “x of y” is gebeurd. De tijd wacht niet. Het leven zal gewoon blijven doorgaan en voor je het weet, zou je willen dat je deze shoot vijf jaar eerder had gedaan.

2. Delen en aankondigen.

Een van de voornaamste redenen waarom mensen foto’s laten maken, is omdat ze de beelden willen delen met anderen. Dit enerzijds op social media, bijvoorbeeld als aankondiging van een gebeurtenis. Anderzijds kan dit ook als ingekaderd geschenk aan je familie en geliefden. Ik denk bijvoorbeeld dat alle (groot)ouders wel blij zouden zijn met een prachtig beeld van hun kinderen en kleinkinderen 👨‍👧‍👦

4. Albums en prints.

Bij een shoot krijg je foto’s die de moeite zijn om af te drukken. In een mooi album of in een leuke kader aan de muur, jij kiest. Want geef toe, je hebt waarschijnlijk honderden foto’s op je telefoon staan die wel leuk zijn, maar die je niet zou printen. Ik ben er zelf ook schuldig aan! Foto’s die zijn geprint, in welke vorm dan ook, blijven voor altijd en kunnen niet in één klikje gewist worden. Je kan elke dag langs de foto aan de muur lopen of met de familie herinneringen ophalen bij het doorbladeren van een album.

6.Geen zorgen.

Herken je dit?
》Je vindt het belangrijk om momenten vast te leggen op foto, maar je staat zelf altijd achter de camera en hebt bijgevolg amper foto’s van jezelf.
》Je nam net 301 selfies, maar poseren en een goede foto nemen gaan moeilijk samen en er is er maar één die ietwat oké is.
》Je vraagt je vriend/-in om één foto en wanneer je de foto bekijkt, blijkt dat je er net met je ogen dicht opstaat. Daar gaat dat perfecte plaatje.
》Je hebt wel een goede camera, maar je vindt het lastig om te staan prutsen met die zelfontspanner/timer want dit vraag 901 pogingen in tegenstelling tot de selfies…
GEEN ZORGEN! Je hoeft zelf niet bezig te zijn met je camera of telefoon. Ik zorg voor de “authentic frames” en jullie hebben fun. Plezier en authenticiteit staan bij mij voorop en ik hecht er dan ook belang aan dat jullie de shoot als fun ervaren 🥳🤠💃

8. Vakantiefoto’s 2.0.

Corona heeft voor velen van ons de reisplannen bedorven. Dit betekent dat onze vakantie er misschien minder exotisch zal uitzien, maar daarom niet minder mooi! Je kan op tocht in eigen land en bovendien spaar je geld uit. Dus waarom geen staycation-shoot, op een mooi plekje in België? Het is fun, je ontdekt nieuwe plaatsen, je hoeft je geen zorgen te maken en krijgt foto’s waar de échte, authentieke jij opstaat! Erna kan je ze met trots delen en in een album printen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s